برق کشی ساختمان

برق کشی ساختمان های تهران و حومه - تعمیرات و بازسازی برق ساختمان سه فاز و تک فاز همراه نقشه یا مشاوره اجرای سیستم های الکتریکی مدرن

برق کشی ساختمان

برق کشی ساختمان های تهران و حومه - تعمیرات و بازسازی برق ساختمان سه فاز و تک فاز همراه نقشه یا مشاوره اجرای سیستم های الکتریکی مدرن

برق کشی ساختمان

تمام امور برق کشی سه فاز و تک فاز تابلو برق تعمیرات تعویض باکس تعویض کلید کنتاکتور
برق کشی ساختمان : سیم کشی نقشه کشی برق انواع سیستمهای برقی ساختمان شامل سیستم اعلام حریق , روشنایی , برق اضطراری , ایفون ,ارتباط تلفن , کولر گازی و دزدگیر
سایت برق کشی ساختمان در مورد انجام کابل کشی(سیم کشی ساختمان) و برقکاری ساختمان تک یا سه فاز و امور تابلو های برق می باشد.

  • ۰
  • ۰

مشخصات کابل برق


بسیاری از سیم های دارای جریان و ولتاژ بالا  دارای کاغذ می باشند چنین کابلی را که ما " کابل کم روغن می نامیم از 1 تا 60 هزار ولت ساخته شده  و  نرم شده اند .
2 . سیم کابل از مس المینیوم است و  می تواند یک لا یا چند لا ( طنابی ) با شد .سیم های چندلا نرمتر است و  قابلیت انحنای آن نیز نسبت به کابل با مورق بیشتر است .سیم های طنابی به مقطع گردوبخصوص درکابل های سه سیمه و چهارسیمه از 1تا 10 هزارولت بشکل سکتور و  بیضی نیزساخته می شوند.
کاغذ بصورت نوار با ریک به ضخامت 1/0تا 15/0 میلیمتر به شکل مارپیچی روی سیم پیچیده می شود پیچیده می شود و قبل ازاینکه کاغذ  آغشته به روغن شود ، سیم عایق شده رادرخلاء و حرارت زیاد با دقت خشک می کنند و درهمین حالت سیم عایق شده ازداخل منبع روغن با درجه حرارت C 120-110 عبورداده می شود. در نتیجه روغن که دراین درجه حرارت بسیار سیال است درداخل کاغذ نفوذکرده و تمام خلل و فرج کاغذ را پر می کند .دردرجه حرارت معمولی روغن کابل صفر  است و از نفوظ رطوبت جلوگیری می کند .


کابل های با غلاف آلومینیومی بخوبی کابل های سربی خم نمی شوندوانعطاف پذیرنیستند و لی درعوض به مراتب سبکتر از کابل های سربی هستند. غلاف آلومینیومی با یددرمقابل کروزیون و خورندگی بخوبی حفاظت شود. این موضوع برای غلاف سربی نیز نیزصادق است، مگراینکه کابل درمکان کاملا خشک (لوله های بتونی خشک) و یادرداخل ساختمان کشیده شود. غلاف کابل علاوه براینکه تحت تأثیرعوامل شیمیایی قرارمی گیرد، به علت جریان هائی که اززمین عبورمی کند ،تحت تأثیر عوامل الکترولیتی نیزواقع می شوند.لذا بایدکابل از نظرالکتریکی نیزعایق با شد به همین جهت غلاف سربی توسط کاغذ  قیر اندودشده با نداژ می شودوروی آن راباموادی شبیه قیروگونی می پوشانند.

کابلهائی که به طورآزاد درزیرزمین کشیده می شوند همگی تحت تأثیرنیروی مکانیکی سطحی نیز قرارمی گیرندکه با عث فرورفتگی هائی درکابل استقامت الکتریکی کابل در این نقاط تنزل می کند . لذا اینگونه کابلها که با ید فشارهای خارجی را نیز تحمل کنند شامل زرهی از تسمه های فولا دی می شود و  بهمین جهت بنام سیمهای زرهی معروف هستند زره فولادی نیز برای جلوگیری از زنگ زدگی و  خورندگی با  قشری ازقیروگونی و یا مواد مصنوعی p v c پوشانده می شود سیمهایی که تحت کشش زیاد نیز قرار میگیرند 0(مثل کابل هایی که در معادن زیرزمینی به کار برده می شوند و  یا کابل هایی که از رودخانه و  یا دریاچه میگذرند )بازره فولادی از تسمه های.باریک –مفتول های گرد و  یا پروفیل پوشانده می شوند .

سه رشته سیم پس از عایق شدن در ضمن اینکه اطراف خالی ان با  الیاف کنفی یا پنبهای پر می شود بصورت طناب بهم پیچیده می شود و  مقطع دایره ای شکل پیدا می کند . برای جلوگیری از با ز شدن و ریختن الیافها و در ضمن آماده کردن کابل دور آن را با  چند لا نوار کاغذ  بصورت کمربند با ند پیچی می کند و  بخاطر همین با ند کاغذ ی کمربندی این نوع کابل بنام"کابل کمربندی"معروف است.
کابل های کمربندی با  رشته سیم های سکتوری دارای قطر کمتری نسبت به کابل های با  رشته سیم دایره ای شکل هستند بهمین جهت سبکتر و  قابلیت انحنای انها نیز بیشتر است.ولی به خاطر اینکه حوزه الکتریکی اطراف ان غیریکنواخت است نمی توان در اختلاف سطح های زیاد نیز از ان استفاده کرد و  بهمین جهت فقط در سیمهای تاولتاژ KV10 از مقطع سکتوری استفاده میشود .
در گذشته که هنوز کابل های با  عایق مصنوعی (PVC)رواج پیدا نکرده بود از سیمهای کمر بندی چها رسیمه برای توز یع برق شهری با  اختلاف سطح 220-380 و لت نیز استفاده می شد.

در ضمن بهتر است از غلاف الومینیومی کابلها به عنوان سیم چهارم یا سیم صفر بخصوص در شبکهای شهری که همیشه از سیم صفر جریان می گذرد استفاده نشود زیرا مشخص نیست که ارتباط غلاف با  موف های موجود در مسیر کابل به نحو ه انجام گرفته شده با شد .شکل 3 طرز تقسیم حوزه الکتریکی کابل کمربندی را در لحظه ای که و لتاژ سیم صفر است و  ولتاژ R,وSبرابر مختلف الجهت هستند نشان می دهد .
چنان چه دیده می شود حوزه الکتریکی سیمها اولا" از عایق اصلی سیمها خارج شدهو تا غلاف سربی ادامه پیدا می کند . لذا مواد پر کننده کابل که از استقامت الکتریکی خوبی بر خوردار نیستند نیز تحت تاثیر فشار الکتریکی قرار میگیرند .
بخصوصی منطقه ما بین سیمها که در شکل با  مشخص شده است و  نمی تواند از مواد عایق خوب پر شود دارای شدت حوزه بسیار قوی می با شد. .




در ثانی خطوط حوزه در عایق کاغذی سیمها نیز از حالت شعاعی که عمود بر سطح ورقهای کاغذ  است خارج شده و در بعضی از قسمتها حتی این خطوط مماس بر سطح کاغذ  عبور می کند و در قسمتهای دیگر نیز دارای یک مولفه در سطح کاغذ  خواهند بود.در نتیجه تفاوت پتانسیل در سطح لایه کاغذ ها نیز پیدا می شود و چون استقامت الکتریکی در سطح کاغذ  به مراتب کمتر از استقامت الکتریکی ضخامت کاغذ  است در نتیجه بین لایها و در منطقه این کابل در فشارهای زیاد تخلهء الکتریکی که ابتدائ جرقه زدن و سوختن کابل است ایجاد می شود.
بدین جهت کابل کمربندی را نمی توان برای فشار های زیاد ساخت و در نتیجه ساختمان این کابلها به فشار ماکسیمم تا KV20محدود می شود.برای تعییین ضخامت عایق کابل کم روغن ، شدت حوزه دراطراف سیم KV/mm 5-2 درنظرگرفته می شود. درصورتیکه استقامت الکتریکی حقیقی چنین کابلی درموقعی که ازآن با رگرفته می شود درحدود KV/mm 16 است و درموقعی که کابل را تادرجه حرارتی گرم کنیم که درموقع با رنامی گرم شود، استقامت الکتریکی آن تغییرمحسوسی نمی کندوحتی چندین با رگرم و سردکردن متوالی کابل ،تأثیری روی استقامت الکتریکی کابل نمی گذاردبطوری که اگرشدت حوزه الکتریکی KV/mm5-2 انتخاب شود ، می توان گفت که کابل با ضریب اطمینانی معادل با  5-3 کارمی کند ،شکل 6 استقامت الکتریکی کابل درزمان کوتاه مدت خیلی زیاد و در حدود KV/mm60-50است که به تدریج با ازدیادزمان اثراختلاف سطح،این استقامت کم شده و درحدود 100-50 ساعت به مقدار ثابت می رسد . لذا می توان   گفت که ثابت است



  • ۹۴/۰۱/۱۲
  • برق کش

انواع کابل برق

کابل برق

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی